Aan- en Verkoop Winkels

Het Aan- of Verkopen van een optiekwinkel is een belangrijke beslissing voor iedere ondernemer. Bent u er aan toe om uw winkel te verkopen of wilt u juist een winkel starten of overnemen? Dan is het wel prettig en ook noodzakelijk om u gesteund te weten in deze vaak ingewikkelde materie. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Want wat is uw winkel waard, of wat is uw overname budget? En in welk segment zit u met uw winkel of in welk segment zoekt u specifiek een winkel. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van wat u wilt en dit beeld eens te spiegelen met objectieve specialisten op dit gebied.

Hoe gaat u uw winkel aanbieden of zoeken? En wat gaat u na de aan- of verkoop van de winkel doen? Om u optimaal van dienst te zijn bij alle aspecten van de aan- en verkoop werken onze adviseurs op dit gebied nauw met elkaar samen. Hiermee wordt het volledige adviespakket voor u verzorgd, zowel persoonlijk als zakelijk en zowel commercieel als juridisch.

Een goede begeleiding van deze belangrijke processen kan u veel zorgen besparen en uw financiële positie verbeteren. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze Aan- en Verkoop adviseur is:

Bert Smelik