Training en Verkoopadvies zijn waardevolle mogelijkheden om uw omzet een stimulans te geven. Verkoop vormt immers het hart van iedere optiekonderneming en is van vitaal belang voor het daaruit voortvloeiende succes. Het regelmatig beoordelen van de prestaties van uw verkoopteam is voorwaarde voor de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. Producten en diensten lijken immers steeds meer op elkaar. Bij het kopen van optische producten geven kleine dingen vaak de doorslag.

Het is daarom van groot belang dat uw verkoopteam zich blijft ontwikkelen, optimaal functioneert en topprestaties blijft leveren. Inzicht in de commerciële processen is echter een vereiste om te komen tot betere verkoopresultaten. Daarnaast is het nodig om regelmatig op de gerealiseerde efficiency te beoordelen. Onze adviseurs brengen tijdens een dagdeel observatie in kaart waar verbeterpunten te behalen zijn. Wij bekijken dan hoe uw klanten worden begroet, hoe de communicatie tijdens het verkoopgesprek verloopt, hoe men omgaat met kritische klanten of met klachten? Wordt er voldoende actief in kaart gebracht wat de werkelijke wensen en behoeften van de klant zijn? Bent u ook benieuwd naar het verbeterpotentieel binnen uw bedrijf, wij adviseren u hierbij graag en brengen samen met u de mogelijkheden in kaart om uw business verder te optimaliseren.

Indien gewenst verzorgen wij een maatwerk training of een inspiratieavond, waarin de neuzen weer eens goed in dezelfde richting worden gezet. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om eerst eens een keer lekker op niveau te sparren met één van onze adviseurs.

Onze Training en Verkoop adviseurs zijn:

Steven Boet

Harry Dickhoff

Marije Gerdes