Eens in de zoveel jaar wordt het weer tijd om de winkel een nieuw uiterlijk te geven en het interieur aan te passen aan de laatste eisen die er gesteld worden. Hierbij kan een goed Verbouwing en Interieur Advies erg goed van pas komen, want uw arbeidsvreugde en de mate van zakelijk succes zijn hiermee verbonden. U kunt er voor kiezen om dit hele traject 'turn-key' uit handen te geven aan een specialist, maar u kunt ook alleen gebruik maken van een objectief advies.

Ook kan men alleen voor een winkelinterieuranalyse terecht bij onze adviseur. Bijvoorbeeld als u met vragen zit als: hoe creëer ik meer beleving met mijn eigen merknaam, hoe krijg ik meer kleur in mijn winkel, welke verlichting of styling past bij mij en heel belangrijk, hoe creëer ik de beste routing in mijn winkel? Wat zijn bij mij de mogelijkheden van een 'shop-inshop', en wat zijn mij de beste vormen van presentatie?”

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar dat geldt ook voor vragen als:
Wat kost een interieurstyling, wat kost een verbouwing, hoe werkt een pui- en gevelaanpassing?  En hoe werkt het eigenlijk met de benodigde vergunningen?

Allemaal vragen waar een onafhankelijk adviseur u antwoord op kan geven en onze adviseur doet dat graag voor u.

Onze Verbouwing en Interieur adviseur is:

Jos Baijens