Bert adviseert opticiens al jaren vanuit een ruime ervaring met elk aspect van de optiekbranche. Hij is zelf ook opticien met winkelervaring. Naast het bemiddelen bij aan- en verkoop van optiek ondernemingen staat Mens en Organisatie bij hem centraal.

Meer lezen over Bert

Simone Jagtenberg

Simone is geen onbekende in de optiekmarkt door haar werk bij NKL en Optitrade. Deze ervaring maakt haar tot een ervaren duizendpoot die u heel wat werk uit handen kan nemen als Online Offline Business Expert. Zoals Office en Marketing ondersteuning.

Meer lezen over Simone

Marije Gerdes is De Brillenstylist: opticien én stylist. Met haar kennis gaat er een wereld voor je open. Ontdek de geheimen van kleur, stijl, vorm en gezichtskenmerken, stel de klant centraal en word nog beter in je vak!

Meer lezen over Marije

Bart van Aller

Bart is financieel expert en gespecialiseerd in MKB. Hij ondersteunt en adviseert opticiens bij hun financiële bedrijfsvoering en verzorgt de administratie voor diverse zelfstandige opticiens. Ontzorgen en meedenken staat bij hem voorop!

Meer lezen over Bart

Jos is met zijn Bureau Baijens (interieurarchitecten en ontwerpers) al meer dan 25 jaar expert op het gebied van interieurcommunicatie voor optiekwinkels. Bij Bureau Baijens staat onafhankelijkheid voorop. Jos denkt graag met u mee.

Meer lezen over Jos

Harry Dickhoff

Harry heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële slagkracht en de klantgerichtheid van uw onderneming. Hij kan uw team trainen en de ondernemer coachen bij de bedrijfsvoering. Harry is zelf ook opticien en kent de uw uitdagingen. 

Meer lezen over Harry

Jacqueline is professioneel fotograaf en heeft zich gespecialiseerd in het maken van optiekfoto's. Zij kan een fotoshoot verzorgen waarbij uw team, uw winkel en uw producten goed in beeld komen. Onmisbaar voor uw website.

Meer lezen over Jacqueline

Iwan Debets

Iwan is mede-eigenaar van het Eindhovense bedrijf ASB-Security. Als Retail beveiligingsspecialist kan hij u optimaal adviseren over uw optiek-beveiligingszaken. En hij komt graag bij u langs voor een demonstratie van het Mistmonster.

Meer lezen over Iwan

Barbara Rietveld

Ontzorgen van de zelfstandige opticiens is waar Eyewear Trends & Recruitment voor staat, monturen & zonnebrillen of personeel. Barbara vertegenwoordigt de merken Monkeyglasses, Martin&Martin, Tree Spectacles en een Private Label 

Meer lezen over Barbara

Anja Kool

Anja Kool is eigenaar van Pure People. Daar waar het zichtbare CV stopt, gaat zij verder! Terug naar de basis van recruitment, naar de persoonlijke drijfveren van kandidaat en organisatie, door het geven van persoonlijke aandacht op maat.

Meer lezen over Anja

Kim Kuppens

Kim werk als intramuraal optometrist en is gespecialiseerd in cataract en alles wat daar bij komt kijken. Deze kennis deelt ze graag met u als opticien, om samen met u de consument optimaal te adviseren op dit gebied.

Meer lezen over Kim

Hans Warmerdam

Hans is mede-eigenaar van MeyeMedia, het bureau dat gespecialiseerd is in het vormgeven en verzorgen van uw marketingpakket. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in optiekmarketing en deelt deze graag met u. 

Meer lezen over Hans

Niels van Gerven

Niels is ervaren optometrist en weet deze kennis en kunde prima om te zetten in commerciële resultaten. Dat doet hij ook graag bij u in het bedrijf. Niels heeft veel ervaring in de zorg, maar ook in de optiek, hij is opticien/contactlens specialist

Meer lezen over Niels

Mireille Broekhuizen

Mireille is eigenaar van EyeRecruitment en heeft meer dan 20 jaar ervaring in Werving en Selectie van personeel. Deze ervaring combineert zij met een groot netwerk in de optiekmarkt. Ze verzorgt graag uw werving en selectie.

Meer lezen over Mireille

Jacqueline van Eekelen

Mr. Jacqueline van Eekelen heeft als jurist en fiscalist, jarenlange ervaring met het adviseren van ondernemers bij bedrijfsoverdrachten, werkgeverszaken, huurkwesties en contractvraagstukken. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Meer lezen over Jacqueline

Erik Smidt

Erik is een echte optiekman en loopt al heel wat jaren mee in onze branche. Naast het maatwerk wat hij levert op contactlenzengebied adviseert Erik zelfstandige optiekondernemers ook graag bij hun bedrijfsvoering. Ook kan hij u begeleiden op websitegebied. 

Meer lezen over Erik

Arthur Buijs

Arthur is eigenaar van het winkelautomatisering pakket OO2 (Open Source). Als specialist kan Arthur samen met zijn team u voorzien van een goed en veilig automatisering pakket. Arthur komt graag bij u langs om met u mee te denken. 

Meer lezen over Arthur

Pascalle van der Staak

Pascalle is eigenaar van Etui & Zo. Als afleverspecialist kan zij er samen met u voor zorgen dat het afleveren van uw brillen, zonnebrillen of contactlenzen een mooie belevenis wordt voor uw klanten. Zij komt graag bij u langs om met u mee te denken. 

Meer lezen over Pascalle

Harm Jansen

Harm is koffiespecialist en importeert topkwaliteit koffie rechtstreeks bij de Colombiaanse boeren. Hij kan u alles vertellen over de beste koffieoplossingen voor uw winkel. Topkwaliteit met een goed verhaal, kortom zuivere koffie dus!

Meer lezen over Harm

Robin Schilperoort

Robin is ervaren opticien en contactlens specialist en heeft al jaren ervaring als ambulant opticien contactlens specialist. Robin is ook commercieel econoom en dat maakt hem tevens een goede sparringpartner voor ondernemers.

Meer lezen over Robin

Robert van der Burgt

Robert is er voor u als gecertificeerd risicomanager én verzekeringsspecialist. Hij inventariseert samen met u uw risico’s en geeft u een op maat gemaakt (verzekerings-) advies, zodat u kunt blijven ondernemen.

Meer lezen over Robert

Corrie van Hest

Corrie is eigenaar van A-Concepts, dé leverancier van werkplaatsbenodigdheden, leesbrillen en budget monturen. Samen met haar partner Jeroen van Hest kent zij de optiekmarkt als geen ander en staat graag voor u klaar.

Meer lezen over Corrie

Simone Stad

Simone heeft ruim 35 jaar ervaring in bijna alle facetten van de optiek, contactlenzen en optometrie. Ze heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van ondernemers en hun personeel om optometrie effectief en rendabeler te maken. 

Meer lezen over Simone

Steven Boet

Steven is opticien en natuurkunde docent en vanuit die rol en ervaring heeft hij het opleidingsplatform Optiekcursus opgezet. Hiermee geeft hij maatwerk trainingen voor optiekpersoneel en zij-instromers. 

Meer lezen over Steven

Edwin Coenen

Edwin Coenen

Edwin is mede-eigenaar van Bi-Optical. Als specialist kan Edwin u voorzien van inzicht in data. Op basis van data kunt u uw processen verbeteren en daardoor uw omzet verhogen. Edwin wil graag samen met u kansen in de markt zien en benutten.

Meer lezen over Edwin