Mens en Organisatie

De mens is de basis van elke onderneming. Uw succes wordt bepaald door u en uw team. Zit iedereen bij u op de juiste plek? Staan bij alle neuzen in de juiste richting? En houdt u met regelmaat personeelsgesprekken?

lees meer

Aan- en Verkoop Winkels

Bent u er aan toe om de vruchten van uw ondernemerschap te gaan plukken of wilt u een winkel beginnen of overnemen?  Een goed en objectief advies is goud waard. Laat u daarom vooral goed begeleiden in deze trajecten.

lees meer

Als vakkundig opticien verstaat u uw vak wel, maar bij het ondernemen komen er toch aardig wat zaken op u af waar u tegenaan loopt. Met wie kunt u hierover sparren, wie help u bij uw beslissingen? Dat kan met een Optiek Business Coach.

lees meer

Financieel Advies

Als ondernemer is het noodzakelijk om uw financiën goed te regelen. Welke fiscale adviezen verhogen uw netto rendement? Presteert u marktconform of juist niet? Goede en praktische aanwijzingen zijn hierin is onontbeerlijk én besparen u veel geld.

lees meer

Kent u al uw rechten en plichten als ondernemer? Hoe gaat u om met juridische conflicten? Wat mag wel met uw personeel en wat niet? Met een goed juridisch advies staat u sterker en weet u waar u aan toe bent. 

lees meer

Welke fiscale voordelen en verplichtingen kunt u op uw ondernemerspad tegenkomen? Onze fiscaal en Juridisch Adviseurs denken met u mee en zorgen dat uw bijgestaan wordt bij fiscale en juridische ondernemers zaken.

 lees meer

Als vakman opticien ben je nog niet vanzelfsprekend ook ondernemer en topverkoper. Met de juiste trainingen behaal je zeker meer resultaat. Met een goede analyse en het juiste advies komt elke optiekondernemer en medewerker tot betere resultaten.

lees meer

Verbouwing en Interieur

Bouwen en verbouwen is een vak apart. Het loont dus altijd om hier de juiste kennis voor in te huren. Trek zelf aan de touwtjes bij de verbouwing, maar laat de ervaren mensen het voor u invullen en vooral ook werk uit uw handen nemen.

lees meer

Product Training en Advies

Welk assortiment past het beste bij uw profilering? Weten u en uw medewerkers alle ins and outs van deze producten? Het loont altijd om weer eens goed op scherp te worden gezet. Meer kennis betekent zeker ook is meer omzet!

lees meer

Werving en Selectie personeel

De juiste mensen vinden voor uw bedrijf is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijfsvoering. Neem geen risico en laat u adviseren en begeleiden hierin door gespecialiseerde mensen. Zij kunnen u veel werk uit handen nemen hierbij.

lees meer

Freelance Optiekpersoneel

Zoekt u tijdelijke vervanging of extra ondersteuning? Dan is het inhuren van freelance vakpersoneel de enige goede oplossing. Uw zaak draait door met ervaren extra handen of tijdens uw afwezigheid, een gerust gevoel voor u en uw klanten. 

lees meer

Brillen Styling

Wilt u uw klanten de extra service bieden van een professioneel Brillen Styling Advies? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze Brillen Styling adviseur. U biedt uw klanten hiermee een aantrekkelijke persoonlijke service. 

lees meer

OptiekFotografie

Wilt u uw bedrijf en uw medewerkers een goed op de foto laten zetten? Of uw productfoto's voor uw website, folder of een brochure? Een professionele en gespecialiseerde fotograaf levert u de uitstraling die u zoekt.

lees meer

Vormgeving Marketing/Media

Uw marketingstrategie en planning regelen is stap één. Vormgeven is stap twee. Het is handig om dit op één adres onder te brengen zodat uw uitstraling altijd professioneel en universeel is en u er zelf weinig omkijken meer naar heeft. 

lees meer

Verzekering Advies Optiek

Omdat het voor elke optiekondernemer belangrijk is om goed verzekerd te zijn is het ook belangrijk te weten wat je wel en niet moet verzekeren. Een goed advies is onmisbaar in deze toch wel ingewikkelde materie. 

lees meer

Bedrijfsadvies Optometrie

Wilt u meer halen uit Optometrie voor uw zelfstandige optiekwinkel? Loopt u hierbij ook wel eens aan tegen allerlei obstakels die uw succes in de weg staan? Laat onze specialist op dit gebied dan gerust eens meekijken wat er goed gaat en wat er beter kan.

lees meer

Staaradvies

Als opticien bent u het bekende en vakkundige gezicht voor uw klant. Vaak willen zij dan ook uw mening horen als het gaat om staar en de behandeling hiervan. Wij kunnen u bij deze vragen ondersteunen, zowel in de winkel, als digitaal. 

lees meer

Licht en Verlichting Advies

Elke opticien werkt met licht en ogen, dus is een juiste verlichting in de winkel van groot belang. Niet alleen creëert men daarmee de juiste ambiance, ook functionaliteit speelt een grote rol. En denk ook maar eens aan de stroomkosten.

lees meer

Beveiliging Optiek

Optiekwinkels zijn helaas regelmatig doelwit van inbrekers en overvallers. Hoe kunt u zich als optiekondernemer het best beveiligen tegen diefstal en inbraak? Vraag gerust eens advies over uw situatie aan onze specialist op dit gebied.

lees meer

Projectmanagement Optiek

U herkent het vast wel, u heeft nog zoveel plannen in uw hoofd en veel te weinig tijd. Een eigen glasboek of contactlensfolder. Komt het er maar niet van? Maak dan eens gebruik van onze Projectmanagement Optiek, die regelt het voor u!

lees meer

Koffie Diensten

U verkoopt als zelfstandige opticien hoogwaardige kwalitatieve diensten en producten. En daar hoort een soortgelijke beleving bij, met professionele apparatuur. Dus schenkt u een kwalitatief hoogwaardige koffie, met een goed verhaal. 

lees meer

Aflever Advies

U verkoopt de mooiste monturen en zonnebrillen en daar hoort natuurlijk bij dat het afleveren daarvan een feestje moet zijn. Onze adviseurs helpen u er graag bij om dit ook te realiseren, met een creatief advies en passende producten voor uw klanten.

lees meer

Winkel & Werkplaats Services

Elke optiekwinkel heeft zijn eigen werkplaats en de daarbij behorende onderdelen. Bij A-Concepts vindt u alle benodigde onderdelen en systemen voor een nette en efficiënte werkplaats. Bij  A-Concepts denken ze graag met u mee op dit gebied. 

lees meer

Business Intelligence

Met behulp van data kunnen betere beslissingen worden genomen. Vrijwel alle bedrijven in de optiekbranche beschikken over een schat aan data. U slaat een heleboel gegevens op in uw winkel automatiseringspakket. Maar wat kunt u daar nu precies mee?

lees meer